ken mij

Altijd onderweg

 

 

Mijn naam is Marieke van Oosten en ik ben geboren in Gorinchem in 1982. Naast mijn werk in de juf boeken en leren, schrijf, teken, schilder, knoop en fotografeer ik graag. Na een lange zoektocht naar mijn bedoeling en dat wat mij (goede) zin geeft, heb ik de de juf boeken en leren opgericht. Daar help ik kinderen met leer en gedragsproblemen bij hun schoolwerk en sociaal emotionele ontwikkeling. Daarnaast heb ik gevonden dat creëren ook echt een doel en bedoeling kan zijn. Deze site is de verzamelplaats van mijn werk.

 

Mijn hele leven heb ik rond de Merwede geleefd, wellicht dat daar mijn voorliefde voor water vandaan komt. Aan de andere kant kan ik mij ook eindeloos verliezen in bossen, steden en luchten.  Kortom een verzameling van alle elementen en emoties komt voorbij in mijn leven en dus ook op deze site.

 

Op deze site vind je dingen van mijn hand die ik de moeite waard vind. Sommige dingen moet je namelijk nog eens terug kunnen lezen of bekijken, voordat zij stilzwijgend een deel uitmaken van alles wat eens was.....

 

 

Veel lees en kijk plezier!

 

 

 

"Ik voel me meer een juf dan een mevrouw"


"Gebruik je talenten om dat wat minder gaat aan te pakken"


"KIJK NAAR WAT JE KAN, NIET NAAR WAT JE KON"


"Doe wat je het liefst doet, dat houd je het langst vol!"